איך מכינים עוגיות חמאה ופקאן נמסות בפה?
העוגיות המושלמות לצד הקפה או התה – בשבירת צום אבל גם אחרי ארוחה טובה. אנחנו רק מזהירים: הריח שיתפשט בבית הוא לא משהו שאפשר לעמוד בו
יעל קצב | mako
| פורסם 03/08/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ל-25-30 עוגיות:
200 גרם פקאנים, קצוצים דק
200 גרם חמאה רכה
100 גרם קמח שקדים
210 גרם (כוס וחצי) קמח
כפית אבקת אפייה
כפית תמצית וניל
לציפוי:
200 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים את כל המרכיבים לפי הסדר לקבלת בצק אחיד ורך.
3 מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעובי של 2 ס"מ ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
4 מוציאים וחותכים לריבועים.
5 מרווחים את העוגיות מעט בתבנית ואופים 10-15 דקות.
6 כשהעוגיות מצטננות עוטפים אותן באבקת סוכר (הכי נוח לעשות את זה בתוך נייר האפייה, כמו בסרטון).
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה

בתיאבון!