mako
פרסומת

הייתם משלמים 100 שקל על שקשוקה?

לא, כי אייל שני חושב שזה הגיוני לגמרי, ולקראת עליית התכנית החדשה שלו בערוץ 8 - גם מסביר למה

ציון נאנוס
המהדורה המרכזית, חדשות 2
פורסם:
הקישור הועתק

השף אייל שני היה מזוהה תמיד עם מסעדות יוקרה ומחירים גבוהים, ובעיקר עם תפריט שהוא גם סוג של שירה. עכשיו, בסדרה חדשה, הוא יוצא לחקור את האוכל הכי בסיסי שלנו: לחם. עגבנייה. עוף. חושבים שבסיסי זה גם זול? תחשבו שוב. אדם שדואג לצלות את הטלה שלו עם עשבים שגדלו לצדו באותו אזור - לא באמת יכול לגבות מחירים סבירים על אוכל.

האם זה מצדיק תמחור של 100 שקל לשקשוקה? שפטו בעצמכם.