הייתם משלמים 100 שקל על שקשוקה?
לא, כי אייל שני חושב שזה הגיוני לגמרי, ולקראת עליית התכנית החדשה שלו בערוץ 8 - גם מסביר למה

המהדורה המרכזית, חדשות 2
פורסם:
השף אייל שני היה מזוהה תמיד עם מסעדות יוקרה ומחירים גבוהים, ובעיקר עם תפריט שהוא גם סוג של שירה. עכשיו, בסדרה חדשה, הוא יוצא לחקור את האוכל הכי בסיסי שלנו: לחם. עגבנייה. עוף. חושבים שבסיסי זה גם זול? תחשבו שוב. אדם שדואג לצלות את הטלה שלו עם עשבים שגדלו לצדו באותו אזור - לא באמת יכול לגבות מחירים סבירים על אוכל.
האם זה מצדיק תמחור של 100 שקל לשקשוקה? שפטו בעצמכם.
מצאתם טעות לשון?