צ'אקולי פתוחה לצהריים
אחרי חצי שנה של פעילות, המסעדה שתפסה את הספוט הכי שווה על חוף הים התל אביבי נפתחה סוף סוף גם לצהריים עם תפריט זהה לזה שמוגש בערב. זה אומר שתוכלו לשבת בצ'אקולי על אויסטרים ויין, מונטדיטוס או ללכת על כריך קלמרי מטוגן, פריטו מיסטו ופסטה. הבריזה, הנוף והאווירה השמחה והמיוחדת שצ'אקולי כבשה איתה את תל אביב, כלולים במחיר חווית הצהריים החדשה.
צ'אקולי. הרברט סמואל 3, תל אביב. ראשון-שבת 12:00-16:00, לא כשר

פיק א פוקה - פוקי חדש במשלוחים
מותג "זה סושי| שחגג השנה 20 שנות פעילות השיק תפריט חדש של קערות פוקי שזמין במשלוח דרך וולט. הקערות טעימות מאוד, עשירות במרכיבים ומקוריות אבל לא זולות יש לומר (59-71 שקלים לפני דמי משלוח וטיפ). אפשר לבחור מתוך קערות מובנות או להרכיב לבד. טעמנו ואהבנו מאוד את Pick In Japan עם אורז סושי מתובל, מיקס סלמון וטונה, ביצת ראמן, פטריות שיטאקה מתובלות, אצות וואקמה, אבוקדו, מלפפון, גזר, אושינקו, אדממה ובצל ירוק, שבבי פוריקקה, שומשום קלוי, אפונת ווסאבי. גם קערת Pick It Tropical הייתה מוצלחת מאוד עם אטריות שעועית, קוביות סלמון נא, קוביות אננס, סלרי, בצל כבוש, אדממה, אבוקדו, צ'יפוטלה, מלפפון, אצות וואקמה, בצל כבוש, שומשום קלוי, צ'יפס קוקוס, שקדים קלויים, רוטב סויה-טוגראשי.

מסעדת המקדש הופכת למסעדת טעימות
שף לירן בלו חוגג למסעדת המקדש יום הולדת 8 ולרגל המאורע הופך אותה למסעדת טעימות עם תפריט א-לה קארט ב-2 מסלולים מובנים, שכל אחד מהם משתנה כמעט מדי ערב: מסלול טעימות קלאסי עם 6 מנות ב-265 שקלים ומסלול שף עם 11 מנות ב-375 שקלים. חוץ מזה יוצע לסועדים גם תפריט פיירינג של יינות. בנוסף, לרגל יום ההולדת, במהלך חודש מאי בלו יארח שפים אורחים לערבי שיתוף פעולה חד-פעמיים: 8.5 - בן שי, חוקר אוכל; 15.5 - שף לירן גרודה ושף אסף שטרן; 20.5 - שף ישראל דודק; 28.5 - שף טל כהן.
מסעדת המקדש. הפסגות 9, פארק עופר, פתח תקווה. 09-9777007. כשר

פופ אפ חדש של חמודי אבולעפיה
חמודי אבולעפיה הפך כבר לתופעה תל אביבית מאז שפרץ עם הפופ-אפ הראשון שלו בדלידה. מ-2022 הוא לא נח לרגע וביסס את מעמדו כפופ אפיסט מקצועי. החל מהשבוע, אבולעפיה מחזיר את הפיתות המוצלחות שלו לרחוב זבולון שבו הכול התחיל, עם תפריט הכולל פיתות עם קבב (47 שקלים), פרגית (45 שקלים), סינייה טלה וחצילים (52 שקלים), שיפוד נתח קצבים (55 שקלים), כבד ובצל (44 שקלים) ויש גם פיתה טיקה ופיתה כרובית (מומלצת מאוד לא רק לכאופציה לטבעונים). את כל זה תוכלו לקבל גם עם אורז במקום פיתה בתוספת של 10 שקלים למנה. בימי שלישי יתווסף לתפריט ספיישל של חביתה עם ליה (36 שקלים) ובימי שישי יהיה גם מעורב ירושלמי (45 שקלים).
פופ אפ חמודי עבולאפיה. זבולון 7, תל אביב. 055-4318984, שני-חמישי 11:00-17:00, שישי 11:00-15:30, לא כשר

ארוחת טעימות חדשה בדלי אסייתי
דלי אסייתי משיקה ארוחת טעימות תאילנדית בת 5 מנות וצמד משקאות אלכוהוליים ב- 350 שקלים לזוג. הארוחה נקראת "לילות בנגקוק" והיא מוגשת מדי יום רביעי בשעות הערב. בנוסף, לכבוד הקיץ תפריט המסעדה מתחדש עם מנות כמו סלט יאם וון סן - פירות ים צלויים עם אטריות זכוכית, שרי, שאלוט, למון גראס, כוסברה, נענע, בצל ירוק ובצל פריך ברוטב פיש סוס וסוכר דקלים (62 שקלים); יאקי רול - סלמון אפוי, מיונז יפני, שאלוט, צ׳ילי ועירית עם אושינקו, אבוקדו, מלפפון וארוגולה עטוף בשבבי סלמון פריך וצ׳ימיצ׳ורי יפני (59 שקלים); סלט תירס תאילנדי (48 שקלים); ויאם פלה תקאי - נתחי דג פריך בכפיר ליים ולמון גראס, פומלה, עשי תבלין, שאלוט, קשיו וצ׳ילי (64 שקלים).
דלי אסייתי. הבנים 15, הוד השרון. 09-8992555. ראשון-שישי 11:00-23:30, שבת 12:00-23:30, לא כשר

מסעדת קאפרי פתוחה לצהריים
המסעדה האיטלקית החדשה של קבוצת פומו שנפתחה ביג פאשן גלילות פתוחה מעכשיו גם בשעות הצהריים. שף שחר ברנע והמסעדן שימי שוורץ יארחו אתכם בשעות המוקדמות עם התפריט הרגיל של המסעדה אבל ב-15% הנחה. אל תפספסו כאן את הטאקו טונה, הסלקים צהבעוניים עם קרם קשיו ושרימפס פריטי עם קרם פלפלים צהובים, הפטוצ'יני לימון ופיסטוק ואת הפיצה עם הסלסיצ'ה.
קאפרי. ביג פאשן גלילות. 03-6989815. ראשון-חמישי 12:00-17:00, לא כשר

הפי האור חדש בצפרירים 1, חיפה
הביסטרו-בר החיפאי הוותיק מזמין אתכם להרים לחיים ב-50% הנחה. זה קורה באמצע השבוע בשעות 16:00-18:00 ואת ההנחה תקבלו על כל הקוקטיילים וגם על תפריט הפתיחים, שכולל בין היתר צזיקי, כרוב וברוקולי צלויים ולחם מחמצת עם מטבלים.
צפרירים 1. צפרירים 1, חיפה. 04-8112235, ראשון-חמישי 16:00-18:00
