Jewel Bar, תל אביב
בתוך מלון בוטיק חדש בשם Jewel שפתחה בתו של רמי לוי, רינת לוי טנג'י, נפתח בר קוקטיילים. הסגנון הוא אולד פאשן ניו יורקי, האווירה קלאסיקה מודרנית ובתפריט מנות ביס וקוקטיילים של המיקסולוג וובה שולמן. על הוויז'ן אמון אור אסולין, מאנשי הלילה וותיקים (Speakeasy, Goat, John Doe, Maree), והקוקטיילים מדברים בשפה הטרנדית של "מהאדמה לכוס הקוקטייל" ומשלבים מרכיבים כמו תירס גידי ועגבניות מגי.
שף המלון אבי טנג'י (אח של בעלה של רינת טנג'י), שהוא גם אחד השותפים והמייסדים (רק דגים, איזבלה, אולה, פסטורי), יצר תפריט עם מנות כמו קריספי חלומי עם גספצ'ו סלק, תות שדה ולאבנה לימון כבוש (48 שקלים); סמאשבורגר דג בלחמניית בריוש עם צ'יפס כרישה ותפוצ'יפס הבית (52 שקלים); פיתה ספינג' עם ריקוטה, בוראטה, לימון כבוש, דבש חריף ועלים (54 שקלים); וטורטליני ארבע גבינות עם שמנת בזיל, צ'ילי, גרנה פדנו, קרפצ'יו ואספרגוס (58 שקלים). בשעות 18:00-20:00 יש במקום הפי אוור עם 30 אחוזי הנחה על האלכוהול.
ג'ול בר. הירקון 84, תל אביב. ראשון-רביעי 18:30-24:00, חמישי עד 01:00. כשר


פיש אנד קו, נהריה
בנהריה מול הים נפתח פודטראק מבית היוצר של לה פמפה - אבל בניגוד ללה פמפה הבשרית, הוא כולו מוקדש לדגים בפורמט של סטריט פוד. התפריט מציע כריכים בתוך לחמניות בריוש, כמו כריך דג קוד בטמפורה עם רוטב טרטר ומטבל עגבניות שרופות (48 שקלים) או כריך פיש קבב עם ריבת עגבניות שרי, יוגורט יווני ולימון כבוש (52 שקלים); ויש גם מנות בצלחת כמו פיש אנד צ'יפס (54 שקלים), סלט קיסר עם נתחי קוד בטמפורה, קרוטוני בריוש ופרמזן (54 שקלים), קבב דג עם מטבל יוגורט יווני עם לימון כבוש ומיקס עלים (52 שקלים) וקוד נאגטס עם רוטב טרטר.
Fish x Co. בכניסה לאמפי דרום נהריה, מול השקל 38. שני-רביעי 12:00-21:00, חמישי 12:00-22:00, שישי 11:30-16:00. כשר
בר ברסקו, מודיעין
בר ברסקו הוא בר יין חדש וכשר, עם תפריט שמציע פינצ'וס (נשנושים) משתנים מהוויטרינה (18 שקלים ליחידה או 48 שקלים לשלישייה); דפי קולרבי ותפוח גרני סמית (46 שקלים); קרוקטים גרנה פדנה ורוטב רומנסקו (49 שקלים); סלט עלים, אנדיב, צימוקים, פקאן, סלקים וסנט מור (49 שקלים); מנות דגים נאים; וגם מנות "רציניות" יותר כמו פסטה נאפולי ספייסי שרופה בתנור (72 שקלים) וטורטליני על יוגורט עירית, שמיר ותרד (72 שקלים).
בר ברסקו. מרכז רננים, מודיעין. שלישי-חמישי מ-19:00, שישי 11:00-16:00, מוצ"ש מ-20:00. כשר
קאנום נאם, תל אביב
מתי נקש, הבעלים של המסעדה התאילנדית גברת קוטייאו, פתח דוכן סטריטפוד של קינוחים תאילנדיים ממש מול המסעדה, בתוך בניין. בחוץ תראו רק דגל תאילנד ענקי, וזה הסימן שלכם שצריך להיכנס פנימה - שם מסתתרת עגלה ממש כמו בתאילנד ובה תשעה סוגים של משקאות תאיים ותשעה קינוחים.

בין הקינוחים: סאקו (25 שקלים); לוד צונג - בצקניות פנדן וקמח אורז בציר חלב קוקוס קר (28 שקלים); פאק בואה - פנקייק מקמח תירס (8 שקלים ליחידה); צ'ה תאי - קינוח של חלב קוקוס, בצקניות וביצת עין (28 שקלים); בואה לוי - בצקניות אורז בחלב קוקוס עם דלעת תאילנדית (36 שקלים); דוק אנצ'אן - עוגה מפפאיה מקורמלת, פרחי אפונה וסוכר קנים (33 שקלים); קאו ניאו טאט - פנקייק מקמח אורז עם תירס מתוק (28 שקלים); וטוי באי טוי (8 שקלים ליחידה). בגזרת המשקאות יש למשל משקה פרחי אפונה ופנדן, תה תאילנדי ירוק, גזוז סאקו וליים, משקה סוכר חום ושוקו תאי. טווח המחירים של המשקאות: 14-16 שקלים.
קאנום נאם. סמטת הכרמל 31, שוק הכרמל, תל אביב

טאבי'ז, תל אביב
הדבר האחרון שחסר בתל אביב זה עוד המבורגרייה, אבל הנה - יש המבורגרייה חדשה בעיר. המקום שייך לאיזי ושביט (אב ובן) והם מכינים בו המבורגרים במשקל 250 גרם מבשר בקר. בתפריט: המבורגר בקר קלאסי עם רוטב איולי שמכינים במקום (58 שקלים); המבורגר בקר ברוטב פלפלת עם פלפלים קלויים, מלפפון חמוץ ובצל קריספי (64 שקלים); המבורגר עם בייקון וקריספי צ'דר (81 שקלים); והמבורגר חזה אווז שהקציצה שלו כוללת גם בקר וגם אווז והוא מוגש עם ריבת בצל וצ'ילי (91 שקלים). בתוספות: צ'יפס בתיבול קייג'ון (18 שקלים), כרובית מטוגנת (18 שקלים) ושעועית ירוקה מוקפצת בשמן זית ושום (16 שקלים).
Tabby’s. לינקולן 19, תל אביב. ראשון-שישי 11:00-23:00, שבת 18:00-23:00. לא כשר
ד"ר בייגל, תל אביב
יותר ויותר כריכיות בייגל צצות כאן; אחרי שסיפרנו לכם על בייגל'ז, על גוד בייגלס, על בנדוד ועל סלין פרייטאג האהובה משנקין הנה מצאנו עוד אחת, הפעם בשוק הנמל. את הבייגלים מכינים במקום ויש קלאסי וללא גלוטן. בפנים: סלמון מעושן וגבינת שמנת, אבוקדו, קפרזה או סלט ביצים, ויש גם בייגל סביח ובייגל פיצה.
ד"ר בייגל. יורדי הסירה 1, תל אביב. ראשון-חמישי 9:00-22:00, שישי 09:00-15:00. כשר
מאלה רופטופ, רמת ישי
ברמת ישי שבעמק יזרעאל נפתח רופטופ בר עמק יזרעאלי ראשון. המקום מציע נוף פנורמי של שדות חקלאיים ודק עם בריכה, עמדת די.ג'יי ותפריט יפני שכולל דגים נאים, סלטים ורולים של סושי. יש מקומות ישיבה על הספות מסביב לבריכה או על הבר, ומעליהם גופי תאורה מקש שמוסיפים אווירה של חו"ל.
Mala Rooftop. חורש האלונים 18, רמת ישי. שני-שבת מ-19:00