עוד ועוד מסעדות חדשות נפתחות בקריית אונו: ברבוניה הכשרה, סניף חדש לרובע בר יין, בייקרי ג'וני של מוטי טיטמן ועוד. מתחם המכללה הוא ללא ספק הספוט הכי לוהט בעיר שהפכה ליעד נחשק למסעדנים שמחפשים מפלט מתל אביב. האזור מזכיר קצת את הרצליה פיתח של לפני 30 שנה: מלא מסעדות, החנייה בינתיים לא ממש מוסדרת ועם המבורגרים מעולים כמו מי מה מו וג'אגר ועם המקומות שעוד עתידים להיפתח, כנראה שנחזור לכאן הרבה בזמן הקרוב.

לפני שבוע נחנך כאן דיינר מקום של בשר מבית מקום של בשר מנווה צדק. זהו סניף שני של המותג וכמו הסניף הראשון הוא קלאסי ואלגנטי. על קיר הזכוכית שצופה החוצה נתלו תריסים קטנים ומול הכניסה יש בר ארוך. זהו דיינר מושלם עם תפריט נטול הרפתקאות וריגושים, זהה אחד לאחד לזה המוגש בסניף דיינר מקום של בשר בהוד השרון, למעט מנה אחת חדשה שהוסיף השף איוון מסלוב, מי שחבר לניני נוף ורימון בן יקיר, מוביל את הפתיחה ועתיד לשלב מנות חדשות נוספות בתפריט אחר סיום ההרצה.

בתפריט יש את כל הקלאסיקות המתבקשות. בגזרת הראשונות יש קרפצ'יו קלאסי (68 שקלים), טאקו סביצ'ה (58 שקלים), כבד קצוץ מצוין עם חלת בצל (44 שקלים) ומנה חדשה של מסלוב של טרטר בקר על לחם צרוב באיולי חלמונים (68 שקלים). אחרי זה ממשיכים לסלטים קלאסיים: בושה (62 שקלים), קיסר (59 שקלים שקלים) והמאירי (65 שקלים).

מבחר העיקריות כולל המבורגר קלאסי בציר בקר ויין המוגש עם פירה וללא לחמנייה (97 שקלים), שניצל עוף (76 שקלים), סטייק פרגית בגריל (84 שקלים), פילה לברק בגריל (118 שקלים), כריך בשר מפורק (82 שקלים), ספגטי מיטבולס (82 שקלים) ורביולי תרד (84 שקלים).

יש גם גזרה שלמה של המבורגרים הכוללת המבורגר כמהין מעולה עם צ'יפס בטטה ואיולי כמהין (83 שקלים), המבורגר דאבל צ'דר (83 שקלים) והמבורגר קלאסי. יש במקום חדר יישון (כיאה לאחות צעירה של מסעדת בשר) אבל לא תמצאו כאן בתפריט נתחים ענקיים ויקרים על העצם אלא מבחר שמתאים יותר לדיינר: אנטריקוט (174 שקלים ל-300 גרם), סינטה (152 ל-250 גרם) ופילה (176 ל-200 גרם) המוגשים עם רטבים בצד: ציר בקר, גבינה כחולה או חרדל ושמנת. אפשר לצרף גם תוספת (18 שקלים) שיכולה להיות צ'יפס או פירה, תרד בשמנת, גראטן תפוח אדמה או שעועית ירוקה.

יש במקום אווירה נעימה, שירות מקצועי והקפדה על אירוח. בקיצור, דיינר למביני עניין שלא מחפשים ריגושים והרפתקאות אלא את ההנאה שביציבות ובעקביות.
דיינר מקום של בשר. נעמי שמר, 5 קרית אונו. 03-7539088, שעות פעילות בתקופת ההרצה: שני-שישי 18:00-23:00, שבת 12:00-17:00, לא כשר