• 1/
LIVE
  • התראות

    באפשרותך לבחור את תדירות קבלת ההתראות

      • צ'אט הכתבים
        • צ'אט החדשות
        • צ'אט הספורט
        • התראות
      • חדשות
        • תכניות חדשות 12
          • הגדרות
            • מדיניות פרטיות
            • תנאי שימוש
            • הסדרי נגישות
          • פנו אלינו
            • צרו קשר
            • המייל האדום
            • לפנייה ב-WhatsApp

      הבלוף הגדול של הבשר המיושן

      בשר מיושן שהופשר נמצא כמעט בכל קצבייה, ונחשב כסוג של פשרה - הוא זול יותר מהבשר הטרי, אבל הרבה יותר יקר מהבשר הקפוא. אלא שבדיקה שלנו מגלה כי במקרים רבים הנתחים שנמכרים כמיושנים כלל לא צריכים לעבור את תהליך היישון, ואם יקפיאו אותם שוב הם עלולים להיות מסוכנים למאכל

      לי נעים  |  חדשות |  פורסם 20:13 02.03.14 
      צפו בבדיקה