הונם של 10 האנשים העשירים בעולם גדל במצטבר ב-135.33 מיליארד דולר בעקבות העליות החדות בשוק המניות ביום רביעי. העליות נרשמו לאחר שהנשיא דונלד טראמפ הודיע כי הוא מבטל את תוכנית המכסים שהציע, תוכנית שגרמה בשבועות האחרונים לצניחה בבורסות ברחבי העולם, אך בעיקר בארה"ב. למרות הרווח המשמעותי, עשירי העולם עדיין מפסידים 244.36 מיליארד דולר מתחילת 2025.
אילון מאסק, הבעלים של טסלה, רשם את הרווח היומי הגדול ביותר - 35.9 מיליארד דולר. זאת למרות הביקורת עליו בשל מעורבותו האינטנסיבית בסוכנות DOGE בבית הלבן, שמובילה קיצוצים גדולים בממשל הפדרלי, ולמרות גל התגובות השליליות כלפי טסלה שהובילו לירידות במניית החברה. הונו של מאסק מוערך כעת ב-326 מיליארד דולר. עיקר עושרו מגיע מאחזקותיו בטסלה ובספייס X .
ג'ף בזוס, מייסד אמזון והיושב ראש שלה, ראה את הונו גדל ב-18.5 מיליארד דולר ביום אחד, אך עדיין מפסיד 28.7 מיליארד דולר מתחילת השנה. בזוס, שפרש מתפקיד המנכ"ל ב-2021, נמצא בעין הסערה בשל החלטותיו הנוגעות לעיתון וושינגטון פוסט שבבעלותו. העיתון איבד מנויים רבים לאחר שבזוס הורה לעורכיו שלא לפרסם תמיכה במועמד לנשיאות, והודיע כי עמודי הדעות יפרסמו רק דעות התומכות ב"חירויות אישיות ושווקים חופשיים".
מארק צוקרברג, המנהל הכללי של מטא, רשם עלייה של 25.8 מיליארד דולר והגיע למקום השלישי ברשימת העשירים, עם הפסד של 723 מיליון דולר בלבד מתחילת השנה - הנמוך ביותר מבין כל המיליארדרים ברשימה.
וורן באפט, בן ה-94, הוא היחיד מבין העשירייה המובילה שהרוויח מתחילת השנה - עם עלייה של 20 מיליארד דולר. באפט, יושב ראש ומכ"ל ברקשייר האת'וויי, מחזיק בהשקעות בשווי מיליארדי דולרים בחברות ציבוריות כמו אפל ואמריקן אקספרס. יכולתו לעמוד בפני קריסות שוק רק חיזקה את המעמד שלו כאורקל של המשקיעים.

לארי אליסון, משקיע מרכזי בטסלה, הוא גם מייסד ומנהל הטכנולוגיה הראשי של אורקל, אחת מחברות התוכנה ומחשוב הענן הגדולות בעולם. הוא רשם עלייה של 15.5 מיליארד דולר ביום רביעי, אך עדיין מפסיד 32.7 מיליארד דולר מתחילת השנה.
אליסון, ביחד עם סם אלטמן מ-OpenAI ומסאיושי סון מ-,SoftBank, מוביל את "פרויקט סטארגייט", יוזמת תשתיות טכנולוגית בהיקף של 500 מיליארד דולר הנתמכת על ידי טראמפ.
ביל גייטס, ממייסדי מיקרוסופט, פרש מדירקטוריון החברה ב-2020 וכעת מחזיק רק אחוז קטן ממניותיה. הוא רשם עלייה צנועה יחסית של 4.81 מיליארד דולר, ומפסיד 6.64 מיליארד דולר מתחילת השנה. גייטס מקדיש כיום את רוב זמנו לקרן גייטס, מיזם פילנתרופי התומך בבריאות גלובלית, חינוך ויוזמות אקלים.
המיליארדר הצרפתי ברנרד ארנו היה היחיד מבין העשירייה המובילה שהמשיך להפסיד, עם ירידה של 5.7 מיליארד דולר. ארנו, יושב ראש ומנכ"ל של קונצרן המותגים היוקרתיים LVMH המחזיק ביותר מ-75 מותגים כולל לואי ויטון, דיור ומואט שנדון, הוא האירופאי היחיד ברשימה.

לארי פייג', ממייסדי גוגל, נשאר חבר בדירקטוריון ובעל מניות משמעותי באלפבית, חברת האם של גוגל, לאחר שפרש מתפקידו כמנכ"ל אלפבית ב-2019. אף שהפסיד 25.8 מיליארד דולר מתחילת השנה, עליות יום רביעי הביאו לגידול של 11 מיליארד דולר בהונו.
סטיב באלמר, לשעבר מנכ"ל מיקרוסופט, נשאר אחד מבעלי המניות הגדולים בחברה עם אחזקה משוערת של 4% מענקית הטכנולוגיה. הונו גדל ביום רביעי ב-11.2 מיליארד דולר, מה שכמעט איזן את הפסדיו השנתיים של 10.1 מיליארד דולר. באלמר הוא גם בעליה של קבוצת הכדורסל לוס אנג'לס קליפרס, ששוויה מוערך על ידי פורבס ב-5.5 מיליארד דולר. הוא רכש את הקבוצה ב-2014 תמורת 2 מיליארד דולר.
סרגיי ברין, כמו פייג', מחזיק את רוב הונו במניות אלפבית. ממייסדי גוגל, ברין תרם רבות לפיתוח אלגוריתמי החיפוש הראשונים של החברה, ואף שפרש מתפקידו כנשיא החברה ב-2019, הוא שומר על כמות משמעותית של מניות.
ברין, שהונו עלה ב-10.2 מיליארד דולר ביום רביעי בלבד, הופיע לאחרונה בכותרות כשהציע שעובדי גוגל הנוכחיים יעבדו 60 שעות בשבוע כדי להגביר את התפוקה.